Универсален кредит – Universal credit

Кандидатствайте за универсален кредит чрез нас, КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК.

Ако не знаете дали имате право на подпомагане и/или дали при Вас ще излезе сума за получаване, поръчайте първо проверка на помощите, като натиснете тук.

“Универсален кредит” представлява месечна помощ, която се отпуска в Обединеното кралство на хора с ниски доходи. Въпреки че в названието има думата “кредит”, това е социална помощ, а не кредит, който трябва да се връща после. Връщане на суми може да има само ако молбата не е подадена правилно, ако е използвана измама или ако после не се спазват правилата на тази помощ. 

Не ставайте опитни зайчета или обект на измами, като поверявате финансовите си дела и лични данни на случайни хора – доверете се на специалистите!

=> Само при нас с Вас ще работят специалисти, обучавани специално за универсален кредит и други помощи и с богат опит.
=> Само при нас  получавате консултация за най-добрия начин за кандидатстване при Вашите обстоятелства, подадена молба от професионалист, пълна информация за това, как работи универсалния кредит и какво трябва да правите и да не правите, за да може да го получавате без проблеми.
=> Само при нас веднага след кандидатстването разполагате с всички необходими данни, знания и умения, за да управлявате помощта си сами. При нас няма да се налага да плащате допълнително за нищо повече.
=> Само при нас личните Ви данни са абсолютно защитени, защото сме регистрирани по Закона за личните данни на Обединеното кралство и имаме всички процедури за спазването му.

Важно: Правото за получаване на социални помощи зависи от много фактори –  имиграционен статут, трудова история и др.

Имате най-големи шансове ВЕДНАГА след като сте останали без работа.  Като кандидатствате, запазвате имиграционния и осигурителния си статус. Ако нямате британско гражданство или постоянен статут на уседналост, колкото повече се изчаква, толкова шансовете за одобрение са по-малки. Не изчаквайте да свършат спестяванията Ви. Може да се кандидатства със спестявания до £16 000.

Ако сте останали без работа, свържете се с нас незабавно. Ако не знаете дали имате право на подпомагане, поръчайте проверка на помощите, като натиснете тук.

Кандидатствайте за универсален кредит чрез нас, КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК.

Колко струва услугата?

Нашите услуги са комплексни. Вижте двата варианта:

1. Кандидатстване+обучение (без допълнителна помощ)
За 1 пълнолетен (със или без деца) – £69
За двойка (със или без деца) – £129

Тази услуга е подходяща за клиенти с прилични умения за работа в интернет, приличен английски, които знаят как да докажат доходите си.  Нашата цена е най-ниската в отрасъла и срещу нея получавате най-много.

Какво получавате:

 • създадени профили на всеки пълнолетен;
 • професионално подадена молба по данни, подадени от Вас;
 • пълна информация за това, как работи универсалния кредит и
 • практическо обучение как да се справяте нататък.

2. Кандидатстване + обучение+допълнителна помощ

За клиенти, които:

 • не притежават добри умения да работят по интернет;
 • имат затруднения да четат на английски или през Гугъл преводач;
 • не работят в момента и имат нужда от допълнителна помощ след подаването на молбата за доказване на доходите си 1 година назад;
 • са самоосигуряващи се и не знаят как да доказват доходите си ежемесечно

ЦЕНИ:

За 1 пълнолетен – £139
За двойка – £189.

Какво получавате: В тази услуга получавате всичко от горната:

 • създадени профили на всеки пълнолетен;
 • професионално подадена молба по данни, подадени от Вас;
 • пълна информация за това, как работи универсалния кредит и
 • практическо обучение как да се справяте нататък.

ДОПЪЛНИТЕЛНО получавате: съдействие в продължение на 1 месец след кандидатстването: ние поемаме всичко, което е необходимо да се направи до одобряването. Единственото, което Вие трябва да направите, е да разговаряте с представители на универсалния кредит, тези разговори трябва да се направят лично. Ние осигуряваме пълни инструкции, помощ при подготовката, а за клиенти със затруднения с английския – осигуряваме преводач без допълнително заплащане.

Нашите услуги се заплащат предварително. За още информация и повече подробности, четете нататък.

Поръчайте услугата ни, като  НАТИСНЕТЕ ТУК.

Ако не знаете имате ли право на социални помощи или ако в момента имате доходи или получавате други помощи, ползвайте услугата ни “Проверка на помощите”, като натиснете тук.

За да се запознаете с всичко, свързано с услугата, продължете да четете надолу.

Най-често за тази помощ биват одобрени хора, останали без работа, семейства с деца и работещи с невисоки доходи и/или висок наем. Универсалният кредит замества 6 други традиционно получавани преди помощи, за които вече не може да се кандидатства (освен при някои специални обстоятелства) : Child Tax Credit, Working Tax Credit, Housing Benefit, Income Support, income-based Jobseeker’s Allowance (JSA) и Income-related Employment and Support Allowance (ESA). Ако получавате някоя от тях, тя ще бъде прекратена от момента на кандидатстването за универсален кредит. Ако не знаете дали за Вас ще бъде по-изгодно да минете на универсален кредит от старите помощи, ползвайте услугата Проверка на помощите”.

Какво получавате Вие?

 • Професионално подадена молба за универсален кредит за цялото семейство – създадени профили за всеки пълнолетен член от семейството.
 • Ясни инструкции, какво да правите оттук нататък, за да бъде обработена молбата и да получите отговор максимално бързо, както и какво да изтъкнете пред служителите на универсалния кредит, за да получите одобрение.
 • Ако сте платили по-високата цена, ние ще направим необходимото до одобряването Ви. Ако сте самоосигуряващо се лице, ще отчетем и приходите и разходите Ви за първия месец, ако сте самоосигуряващо се лице (self-employed).
 • Ясни инструкции, как да действате по-нататък, за да можете да получавате помощта безпроблемно.
 • Спестено време, пари и нерви от неправилно подадена молба и документи.
 • Кандидатстването става в удобно за Вас време, без да се налага да губите средства и време за пътуване.

Какво правим ние за вас?

 • Даваме Ви пълна информация за същността и характера на помощта “универсален кредит“, както и какви документи да подготвите.
 • Подаваме молба от Ваше име по данни, подадени от Вас (за всеки пълнолетен в семейството – отделна молба).
 • Обясняваме какво да правите по-нататък, за да бъде одобрена молбата ви. Ако сте платили допълнително, правим необходимото вместо Вас.
 • Показваме Ви как да управлявате молбата си оттук нататък. Ако желаете, можем да помогнем и по-нататък.
 • Безплатни съвети, докато Ви одобрят.

Какво не се включва в услугата?

Единственото, което не можем да направим вместо Вас, е разговорите с представителите на универсалния кредит Ако не говорите добре английски и нямате някой, който да Ви помогне, ние ще уредим да получите преводач.

Какво правите вие?

 • Плащате таксата и попълвате бланката на български с Вашите данни;
 • Отделяте време за разговор с нас по телефона.

Кога и как се извършва плащането?

Плащането на таксата се извършва предварително, чрез превеждане на сумата по банкова сметка.

Колко време отнема да получите услугата?

Стремежът ни е да подадем Вашата молба в срок до 2 работни дни, след като сте платили таксата и сте попълнили бланката.

От момента на подаването до първото плащане от универсалния кредит, минават 5 седмици, ако през това време сте преминали всички етапи успешно и сте изпълнили всички задачи.  В условията на коронавируса Правителството отпуска авансово плащане на най-нуждаещите се 2 седмици след кадидатстването.

Какво гарантираме?

 • Само при нас ще намерите професионалисти с богат опит и преминали специални обучения за работата с тази помощ.
 • Гарантираме, че ще проверим всичките Ви обстоятелства два пъти, за да се избегнат грешки и ще подадем професионално молбата Ви.
 • Гарантираме, че ще унищожим всякаква Ваша лична информация, която може да доведе до злоупотреби. Нашата фирма е регистрирана по Закона за опазване на личните данни на Великобритания.
 • Не можем да гарантираме при всички случаи, че ще получите помощта и че тя ще бъде в размера, който очаквате, защото получаването й зависи от това, дали ще може да докажете всичко, което казвате. Ще Ви дадем пълна информация какво и как трябва да подготвите, за да получите одобрение. Ако искате предварително да знаете в какъв размер ще бъде помощта, ползвайте услугата “Проверка на помощи”. 
 • Гарантираме, че ще получите пълна и актуална професионална информация за всичко, свързано с тази помощ, с обработката на документите и с предстоящите интервюта.

За да поръчате кандидатстване за универсален кредит, моля НАТИСНЕТЕ ТУК

Ако не знаете дали имате право на помощи и дали ще излезе сума от универсалния кредит, поръчайте ПРОВЕРКА НА ПОМОЩИТЕ

Ако вече сте кандидатствали и имате някакъв проблем – вижте нашите допълнителни услуги.

Кандидатствайте за детски надбавки

Ако сте самоосигуряващ се, можете да получавате тези социални помощи едновременно с със субсидията SEISS, който правителството отпуска на самоосигуряващите се лица, чийто бизнес (работа) е спряла или намаляла поради коронавируса.

Свързани услуги

Майчинство - Maternity Allowance
Проверка дали имате право на майчинство
Обезщетение при безработица
Детски надбавки – Child Benefit (кандидатстване)
Проверка на помощите

Контакти

Социални мрежи

Работно време с клиенти

Контакти

Социални мрежи

Работно време с клиенти